Leie bobil i Tromsø

Leie bobil i Tromsø

Pick-up
Location
Return
Location
Book with a deposit
Free cancellation
No hidden cost

Leie bobil i Tromsø

Pick-Up Date
Drop-Off Date

Best Prices

Book with a Deposit

Free Cancellation

24/7 Customer Service

Honesty & Transparency

No Hidden Costs

Se alle

Campervan Play

Campervan Play
  • Pris per dag fra1,550 NOK
  • Lavsesong  Spar -35%
Bestill nå

Motorhome Cute

Motorhome Cute
  • Pris per dag fra1,865 NOK
  • Lavsesong  Spar -19%
Bestill nå

Motorhome Premium

Motorhome Premium
  • Pris per dag fra2,015 NOK
  • Lavsesong  Spar -20%
Bestill nå

Motorhome Comfy

Motorhome Comfy
  • Pris per dag fra2,800 NOK
  • Lavsesong  Spar -35%
Bestill nå

Motorhome Family

Motorhome Family
  • Pris per dag fra3,900 NOK
  • Lavsesong  Spar -40%
Bestill nå

Leie campingbil i Tromsø

Utforsk Norge i Campingbil

Norge, et uberørt land av undere, er en av de beste destinasjonene der ute å utforske på en selvkjørende roadtrip! Hvorfor? Veinettverket er upåklagelig. Alle veiene er svært godt vedlikeholdt, med sikkerhetsstandarder på plass, moderate hastighetsgrenser og svært lite trafikk.

Hvis du drar til vikingenes land på jakt etter eventyr, kan Tromsø være det perfekte utgangspunktet for reisen din! Det er faktisk en av de beste stedene i Norge å lete etter nordlyset. Det fungerer også som en åpen dør til polarsirkelen med en mildere temperatur enn du kanskje forventer!

For å få mest mulig ut av tiden din i Tromsø, anbefaler vi å leie en bobil. Dette gir deg absolutt frihet til å bevege deg og sparer deg for byrdene med statisk overnatting.

Vil du bo i en koselig tømmerhytte midt i ingensteds? Gjør det! Vil du prøve hundekjøring eller reinsdyrslæde eller ta en fjordcruise? Gjør det! Du har kontrollen!

Utforsk Tromsø og omegn med campingbil

Campingbil leie i Norge

Hvis du spør deg selv "hvorfor skal jeg reise helt til Tromsø?" eller "hva gjør Tromsø til det perfekte stedefor en biltur i Norge?", så er dette dagen din! La oss dykke rett inn og gi deg svaret du har lett etter.

Tromsø er Norges arktiske oase helt i nord, omgitt av natur på alle kanter. Det er et av de beste stedene i Norge å jakte på nordlyset! Så ... hvis du er glad i utendørsaktiviteter og liker lavere temperaturer enn gjennomsnittet, har du nettopp funnet paradisbyen din!

Dersom du planlegger å leie bobil i Tromsø, bør du ha litt kjøreerfaring. Spesielt hvis du skal besøke byen midt på vinteren, da selv de tryggeste veiene kan være utfordrende å navigere på grunn av frosten.

Når det er mulig, anbefaler vi alltid å leie en bobil i Tromsø, da du ikke vil være bundet til rutetider eller offentlig transport, som kan være vanskelig.

Du kan altså dra på nordlysjakt på egen hånd! Er du klar for utfordringen? Finn frem eventyrånden og se lysene som danser på nattehimmelen!

Nordligste Norge er der for å oppdages, hopp inn i bobilen din og la moroa begynne!

La oss dra på eventyr!

Uslåelige priser. Premium kundeservice.

Bestill nå