Camper Huren in Tromso

Camper Huren in Tromso

Pick-up
Location
Return
Location
Book with a deposit
Free cancellation
No hidden cost

Camper Huren in Tromso

Pick-Up Date
Drop-Off Date

Best Prices

Book with a Deposit

Free Cancellation

24/7 Customer Service

Honesty & Transparency

No Hidden Costs

Bekijk alle

Campervan Play

Campervan Play
 • Prijs per dag vanaf1,550 NOK
 • Laagseizoen!  Bespaar -35%
Boek Nu

Motorhome Cute

Motorhome Cute
 • Prijs per dag vanaf1,865 NOK
 • Laagseizoen!  Bespaar -19%
Boek Nu

Motorhome Premium

Motorhome Premium
 • Prijs per dag vanaf2,015 NOK
 • Laagseizoen!  Bespaar -20%
Boek Nu

Motorhome Comfy

Motorhome Comfy
 • Prijs per dag vanaf2,800 NOK
 • Laagseizoen!  Bespaar -35%
Boek Nu

Motorhome Family

Motorhome Family
 • Prijs per dag vanaf3900 NOK
 • Laagseizoen!  Bespaar -40%
Boek Nu

Motorhome Exquisite

Motorhome Exquisite
 • Prijs per dag vanaf40,000 NOK
 • Laagseizoen!  Bespaar -140%
Boek Nu

Een camper huren in Tromso

Noorwegen ontdekken per camper

Noorwegen, een ongerept land vol wonderen, is een van de beste bestemmingen die er is om te ontdekken tijdens een road trip waarbij je zelf rijdt! Waarom? Het wegennetwerk is uitstekend. Alle wegen zijn erg goed onderhouden, met veiligheidsmaatregelen die van kracht zijn, bescheiden snelheidslimieten en heel weinig verkeer.

Als je naar het Land van de Vikings gaat op zoek naar avontuur, kan Tromso weleens de perfecte plek zijn om je reis te beginnen! Het is een van de beste plaatsen in Noorwegen om op zoek te gaan naar het noorderlicht. Het fungeert ook als een toegangspoort tot de noordpoolcirkel met mildere temperaturen dan je zou verwachten!

Om het maximale uit jouw tijd in Tromso te halen, bevelen we je aan een camper te huren. Dit biedt je absolute vrijheid van beweging en zal je behoeden voor de rompslomp van een accommodatie.

Wil je in een knusse houten huisje verblijven in de middle of nowhere? Ga ervoor! Wil je graag gaan sleeën met honden en rendieren of een fjorden cruise maken? Doe het! Jij bent de baas!

Ontdek Tromsø per camper

Camper verhuur in Noorwegen

Als je jezelf afvraagt, ‘waarom moet ik Tromso bezoeken?’ of 'Wat maakt Tromso de perfecte plek om mijn road trip in Noorwegen te beginnen? Dan is dit jouw geluksdag! Laten we er gelijk induiken en je het antwoord geven waar je naar gezocht hebt.

Tromso is een noordpool oase in het noordelijkste gedeelte van Noorwegen, omringd door natuur aan alle kanten. Het is een van de beste plaatsen in Noorwegen om het noorderlicht te zien! Dus… als je gek bent op buitenactiviteiten en kunt genieten van lager dan gemiddelde temperaturen, dan heb je nu jouw droomstad gevonden!

Als je plant om een camper te huren in Tromso, is het goed om al wat ervaring op de weg te hebben. Zeker wanneer je midden in de winter een bezoek gaat brengen, omdat dan zelfs de veiligste wegen een uitdaging kunnen zijn om over te rijden door de vorst.

Wanneer mogelijk raden we altijd aan een camper in Tromso te huren, omdat je dan niet vastzit aan tijdschema's van tours en een georganiseerd reisprogramma.

Je zult helemaal zelf op jacht kunnen gaan naar het noorderlicht! Ben je klaar voor de uitdaging? Bewijs dat jouw dierlijke instinct springlevend is en vind de dansende lichten in de sterrenhemel!

Noorwegen wacht op jou, ontdek het nu, stap in je huur camper en laat het plezier beginnen!

Laten we op avontuur gaan!

Onverslaanbare prijzen. Premium klantenservice.

Boek Nu