Leie bobil I Oslo

Leie bobil I Oslo

Pick-up
Location
Return
Location
Book with a deposit
Free cancellation
No hidden cost

Leie bobil I Oslo

Pick-Up Date
Drop-Off Date

Best Prices

Book with a Deposit

Free Cancellation

24/7 Customer Service

Honesty & Transparency

No Hidden Costs

Se alle

Campervan Play

Campervan Play
  • Pris per dag fra1,550 NOK
  • Lavsesong  Spar -35%
Bestill nå

Motorhome Cute

Motorhome Cute
  • Pris per dag fra1,865 NOK
  • Lavsesong  Spar -19%
Bestill nå

Motorhome Premium

Motorhome Premium
  • Pris per dag fra2,015 NOK
  • Lavsesong  Spar -20%
Bestill nå

Motorhome Comfy

Motorhome Comfy
  • Pris per dag fra2,800 NOK
  • Lavsesong  Spar -35%
Bestill nå

Motorhome Family

Motorhome Family
  • Pris per dag fra3900 NOK
  • Lavsesong  Spar -40%
Bestill nå

Utleie av campingbil i Oslo

Utforsk Norge med Campingvogn

Norge har virkelig en så stor kulturell og historisk arv at du trenger å bruke nok tid på å utforske landet i dybden. Nettopp derfor er leie av bobil den perfekte måten å komme seg rundt i landet på med størst mulig komfort og sikkerhet!

Norges veinett og infrastruktur er jo uten sidestykke, og det gjør det ideelt for en "kjør-selv-ferie". Uansett om du er alene, med partneren din, familien eller venner. Oslo, som hovedstad, er full av morsomme aktiviteter, noe som gjør dette til det perfekte utgangspunktet for reisen din!

Derfra kan du utforske de skjulte skattene som finnes i de omkringliggende områdene. Ingen avhengighet av offentlig transport eller å måtte komme deg inn og ut av overnattingsstedet du har valgt.

Er du en profesjonell skiløper, eller er det første gang? Vil du dra på cruise og se fjordene på nært hold? Uansett er det bare å sette i gang, leie en bobil i Oslo og ha det gøy! Det første du må gjøre, før du i det hele tatt setter deg inn i bobilen, er å planlegge reiseruten din. Velg dine favorittsteder i Norge og bestem deg for hvilke du skal besøke først! Du kan også reise med din leiebobil i Oslo rundt om på Østlandet, eller ta den helt ut og dra helt til nord og leie bobil i Tromsø!

Utforsk Oslo regionen med campingbil

Campingbil utleie i Norge

Herlige Oslo har alt du forventer at hovedstaden skal ha! Fantastiske naturlandskap og rik historie er bare en liten del av Oslo. Sett kursen mot de snødekte åsene og gå på ski ned igjen, eller ta en tur med hundespann eller reinsdyr. Hva du vil gjøre først, er opp til deg!

Oslo er omgitt av åser med frodige skoger, noe som jo gjør byen perfekt for utendørsaktiviteter og dagsturer til utkanten av byen! Det er flere steder i Oslo hvor du kan bade, padle kajakk eller ta en fredelig spasertur gjennom vakre, grønne parker.

I Oslo og omegn er alt veldig godt strukturert, så det vil ikke ta deg lang tid å utforske (maks 2 eller 3 dager). Sørg for å leie en bobil mens du er i Oslo for å dra hvor du vil og få mest mulig ut av hver eneste dag!

Er du bekymret for bobilprisene i Oslo? Hvis du gjør hjemmeleksene din og planlegger i god tid, kan du fortsatt leie en bobil til en god pris. Så planlegg reisen din før det er for sent!

La oss dra på eventyr!

Uslåelige priser. Premium kundeservice.

Bestill nå