Camper Huren in Oslo

Camper Huren in Oslo

Pick-up
Location
Return
Location
Book with a deposit
Free cancellation
No hidden cost

Camper Huren in Oslo

Pick-Up Date
Drop-Off Date

Best Prices

Book with a Deposit

Free Cancellation

24/7 Customer Service

Honesty & Transparency

No Hidden Costs

Bekijk alle

Campervan Play

Campervan Play
 • Prijs per dag vanaf1,550 NOK
 • Laagseizoen!  Bespaar -35%
Boek Nu

Motorhome Cute

Motorhome Cute
 • Prijs per dag vanaf1,865 NOK
 • Laagseizoen!  Bespaar -19%
Boek Nu

Motorhome Premium

Motorhome Premium
 • Prijs per dag vanaf2,015 NOK
 • Laagseizoen!  Bespaar -20%
Boek Nu

Motorhome Comfy

Motorhome Comfy
 • Prijs per dag vanaf2,800 NOK
 • Laagseizoen!  Bespaar -35%
Boek Nu

Motorhome Family

Motorhome Family
 • Prijs per dag vanaf3,900 NOK
 • Laagseizoen!  Bespaar -40%
Boek Nu

Motorhome Exquisite

Motorhome Exquisite
 • Prijs per dag vanaf40,000 NOK
 • Laagseizoen!  Bespaar -140%
Boek Nu

Een camper huren in Oslo

Noorwegen ontdekken per Camper

Noorwegen heeft een enorm cultureel en historisch erfgoed, en dus wil je genoeg tijd hebben om dit tot in detail te ontdekken voordat je weer naar huis gaat. Dat is precies waarom een camper huren de perfecte manier is om het land rond te reizen op een zo comfortabel en veilige manier als mogelijk!

De infrastructuur en het wegennetwerk van Noorwegen is als geen ander en dat maakt het ideaal voor een road trip als bestuurder. Of je nu alleen bent, met je partner, of met je familie of vrienden. Oslo is ook nog eens de hoofdstad, vol met leuke activiteiten, wat het een perfect startpunt maakt voor jouw reis!

Ontdek vanaf daar de verborgen schatten die je kunt zien in de omliggende gebieden. Geen afhankelijkheid van openbaar vervoer of steeds accommodaties in en uit moeten zal je plezier doen.

Ben je een professionele skiër of is het je eerste keer? Wil je op een cruise gaan en de fjorden van dichtbij zien? Wat het ook is, ga helemaal los, huur een camper in Oslo en geniet! Het eerste wat je moet doen, nog voordat je verder gaat denken aan een camper huren, is een reisplan maken. Kies je favoriete Noorse locaties en kies welke je als eerste gaat bezoeken! Je kunt ook met je huurcamper in Oslo of camper in Tromso komen en zoveel steden als je wilt bezoeken!

Ontdek Oslo per camper

Camper verhuur in Noorwegen

Oslo, de hoofdstad van Noorwegen, heeft alles wat je mag verwachten van de grootste stad in het land van de Vikings! Adembenemende natuurlijke landschappen en een rijke historie zijn slechts een klein deel van Oslo. Ga naar de besneeuwde heuvels en ski terug naar beneden of ga sleeën met honden of rendieren. Wat je als eerste wilt doen is helemaal aan jou!

Oslo is omringd door heuvels met groene bossen, wat het perfect maakt voor buitenactiviteiten en dagtrips naar de rand van de stad! Er zijn verschillende plekken in Oslo waar je kunt gaan zwemmen, kajakken, of een vredige wandeling kunt maken door prachtige groene parken.

In Oslo is alles heel goed gestructureerd, dus je zult niet lang nodig hebben om alles te ontdekken (hoogstens 2 of 3 dagen). Zorg ervoor dat je een camper huurt terwijl je in Oslo bent zodat je kunt gaan en staan waar je wilt en het meeste uit elke dag kunt halen!

Maak je jezelf zorgen over camper prijzen in Oslo? Wanneer je jouw huiswerk doet en vooruit plant, kun je nog steeds een camper huren voor een goede prijs. Krijg geen spijt en plan jouw reis voordat het te laat is!

Laten we op avontuur gaan!

Onverslaanbare prijzen. Premium klantenservice.

Boek Nu